Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Balik Kampung !!
Wednesday, 14 March 2012 | 11:39 | 0 speak(s)

Assalamualaikum & Hye Ebelibadi !





Fuh ~ rasanya dah berhabuk blog ini disebabkan tiada masa untuk dilayan . *padan muka !! HAHA . Takdelah , gurau-2 je . weeee ~ ! HAHA . eh ? japjap . asal sya rasa rasa bila sya tulis entry ni macam ORANG GILA ? amboih ? selamba je cakap orang camtu enn ? kau tulis entry tak macam orang gila kee ? HAHAH . Entahlah , tapi sya nak bagitaw something wrong kat korang nii ! jangan terkejut !! *ewah ! terkejut lah konon.menyampah ! :p wkwkwkkw . okaylah , makin menjadi pulak gila aku nii . k , masanya sudah tiba , sya nak bagitau korang sya akan BALIK KAMPUNG ! yahoo !! seronok tak terhingga sangat-2 ! wkwkwkwwk . berbunga rasanya hati nii . tak terkatalah ! ehekss . <-- EXCITED sangat . mungkin sampai hari sabtu ni baru balik sini kot . kalau pakai internet pon , tak laju , broadband lagi hampeh ~ tak gune betul dia tu ! haha . okayy , buat masa ni sya akan stop ber-blogging . hope korang suka !!

p/s : kepada sesiapa yang pakai broadband , jangan lah touching dengan ayat kat atas tu eak ? sorryy sangat .                  tu cuma luahan hati sya je ok ? hope korang tak marah : ' )


♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...