Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
MANIA ? boleh tahanlah !
Saturday, 19 May 2012 | 00:19 | 0 speak(s)

Assalamualaikum & Hye Ebelibadi !

Hye Korang ! sorrylah blog niy memang tak terlayan sangat . busy gila . maklumlah , budak belajar . HAHA . *belajar ke ?  HOHO . kay , hari ni pon taknak lah update banyak sangat pon . tengok tajuk tuu . MANIA ! 
Gila Bestlah . Korang minat sapa ? Nasib baiklah orang yang Sya minat , sorang pon tak terkeluar , Eh , ADA ! ADIRA . tskk .. tsk.. Sedih 0Oooo .. HAHA . tapi takpe . ada lagi orang yang aku minat dalam tu . HAhA . korang suka Part Artis korang yang mana ? Sya suka yang ni . :


Eh , mau GEDIK jap . Whoopss ! terlupa pulak . sebelum korang yang sudi nak dengar , korang stopkan lagu yang menyemak kat atas tu eh ? HEHE . kalau rasa lagu tu tak menyemak tak payahlah STOPkan , kesian lagu tu , tak boleh nak berDISKO . wakakaak . takdelah , GURAU saja . jangan marah ! Haa , ni lagi satu . 


Aww , tengok Shahir tu , Handsome budak kacukan tu . EHEKS ! *gatal .ALAMAk aii . dah kantoii pulak Part mana yang aku suka . weee~ HAHA . kalau ada korang SHARE lah dengan Sya kalau Sudi , Post lagu tu kat -->SINI thanks . :) . okayy , itu sahaja yang mahu diupdate . :) Assalamualaikum . 




♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...