Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
New Face !
Saturday, 26 May 2012 | 01:15 | 0 speak(s)

Assalamualaikum & Hye Ebelibadi !


Hey ! Haha . agaknya dah berapa lama tak POST Entry baru erk ? Err -.-' Korang pikirlah ! wakaka ! k , Hari ni hari sabtu , kejap lagi nak pergi rumah saudara niyy , HOHO , sepanjang tak POST Entri baru niy ,, macam-2 yang jadi kat Sya ! kadang-2 Happy , kadang-2 Menangis , kadang-2 angin tak berapa elok . Hmm . :') Eh ! lupa pulakk aii , asyik nak layn feeling pulak ! Haha . TADAA ! tengok blog Sya ! cantik tak ? Comel tak ? Cun tak ? wee ~! Haha . TERIMA KASIH ATAS PUJIAN AWAK ! so , sekarang cuti 2 minggu . macam-2 perkara yang korang akan buat enn ? Ala , Share lah kat Sya , nak dengar jugak story korang ! Heheww ~ k , cuti ni pon INSYAALLAH kalau parents Sya kasi Outing dengan kawan , Out la ! Huhuh . k , ni je la . takde pape nak cakap ponn , Sya ada gadoh dengan sorang budak niy tau ! main fitnah-2 pulak ! Cikgu pon dia Fitnah taoo ! HUH ! niy FB dia -->KLIK ! heheww , ada tau kita tulis Status yang ni --> KLIK n BACA ! okayss ! BYEBYE~ *muah !


♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...