Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Mungkin salah Faham :')
Thursday, 28 June 2012 | 04:06 | 0 speak(s)





Korang , korang tau kan yang aku sayang sangat kat korang ! aku tak penah ngumpat korang sekalipon . cuma korang je yang tak suka aku . aku sayang kau weh ! SAYYYYAAANGGGG sangat ! aku taktau la apa korang cakap kalau korang baca entri aku niyy . aku tau mulut aku ni jahat sikit , tak jaga perassan orang but bila aku tegur kau pasal scarf kau tu Fad , aku tegur elok-2 .bukannya aku maki kau . marah kau pakai camtu . aku cuma tegur naikkan sikit . kenapa must kau nak sakit hati ? Elissa memang la layan aku baik , but dia backup kau , Elissa , kau kata aku yang tak suka kawan ngan aku . kalau aku tak suka kawan dengan kau , kenapa bila time rehat aku sealu ikut kau ? bukan aku takde member lain kalau aku tak suka kawan kau pon en ? masalahnya aku suka kawan dengan kau , but kau yang tak suka aku , aku tau korang berdua kawan rapat , mana pergi mesti korang sama . SELALU ! korang kata aku ni tak reti jaga hati korang , korang pon tak pandai jaga hati aku . Elyssa , kau ingat aku tak malu ke bila aku pinjam phone kau nak mesej ayah aku ? aku malau tau takk ? MALU sangat sebab aku takut kau akan cakap apa-2 pasal aku dalam hati kau . maybe time aku nak injam phone kau kau kasi , tapi mungkin (tekaan) aku yang kau akan cakap dalam hati  "ish , semak je nak pinjam phone aku , ade phone sendiri tanak bawak" ini cuma tekaan aku je , bukan betul , tapi kalau betul kau cakap aku tak tau la . kau tau kenapa aku takut ? aku nak jaga perassan kau supaya kau ak benci aku tau tak ? Fad , aku selalu tengk kau , kadang-2 aku sengaje tegur kau nak tengok kau layan aku baik ke tak , tapi kadang-2 je kau layan kau , kadang-2 tak . YA ALLAH weh , sumpah aku rasa macam nak menangis je bila kau buat aku macamtu , kau kata aku sanggup kutuk member sendiri , k , aku mengaku aku kutuk kau Fad , dah lama aku simpan . tapi orang-2 tua cakap JANGAN SIMPAN LAMA-LAMA PERASAAN YANG SAKIT , NANTI LAMA-LAMA KITA YANG MENDERITA . tu sebab aku luahkan kat FB perasaan aku weh , aku fikir kalau aku luahkan kat situ , takkan gaduh , tapi tak . MUNGKIN AKU NI PEREMPUAN YANG SANGAT BERNASIB MALANG kot . ASYIK BAWAK !@#$ kat korang kan ? AKU MINTA MAAF Fad , Elyss . :) harap korang maafkan aku . :)





♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...