Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Nur Fadillah + Puteri Nur Elissa Farhana + SWEET Coupleeee !
Friday, 19 October 2012 | 11:18 | 0 speak(s)



Hai ! kenal tak budak cun melecun kat atas niy ? haha , nama diorang yang atas tu nama dia PUTERI NUR ELISSA FARHANA and yang gambar bawah tu Nur Fadillah . kitorang panggil diorang Elyss,Elyssa,Put,Puteri. Yang Fadillah kitorang panggil dia Fad  jehh . Tapi kalau diorang tak dengar or PEKAK kitorang panggil la Full Name . Kalau tak dengarJUGAK kenalah buat appointment dengan doktor . Haha *Sound Trouble :p .Diorang ni SWEEETTTTT sangat , kalau sape yang tengok memang diorang ni rapat gilaaa ! Boleh Jeles dibuatnya sebab muka hampir sama jehh . Sya sebenarnya saje nak tulis pasal diorang sebab nak dah lama kan tak update Entry . So , nak bahan diorang kejapp . *kita tak cerita burok kayy walaupon kita bahan awakk . :p hehe . Jangan marah tauu . Sweet Couple di atas tidak bermakna yang diorang niy Lesbo yaa ? haha . diorang just macam budak tengah COUPLE but hakikatnya Diorang TEMAN TAPI MESRA gituu . haha , okehh , sampai sini dulu la nak cerita pasal korang , nak ada cerita aku edit je entry niy pastu main tokok tambah , HAHA . 

Facebook :

So, SEKIAN . Wassalam .  

Bye~Bye~Bye~Bye~Bye~


♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...