Hello To Myself <body>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Peristiwa
Friday, 5 October 2012 | 20:29 | 0 speak(s)

*tiada kena mengena dengan cerita ini :)


Fuh , akhirnya dicuci sudah blog yang hampir sebulan terbengkalai nih hah ! Sorry sebab terlalu Busy lah sangat ! :) takde masa , internet kena potong , haha . Dia terlupa nak bayar , eh , siapa ? haha ,ADELAHHH ! sebok je nak taww ! *syok sendiri . :p 2o.12.2o12 , birthday kita hari khamis 2 minggu lepas maybe , sya tak datang ke sekolah disebabkan ada masalah kritikal yang memang tak boleh nak dielak , mata kita berrdarrrahh . taktau sebab apa , maybe sya asyik tenyeh tenyeh mata sampai mata pon tak tahan lantas mengeluarkan air mata darah . haha. *skema kita sudah sampai wooo ! #0ppa Gangnam Style ! haha . eh ,teringat pulak , nak tanya niy , betul ke oppa gangnam tu mengejek Nabi Muhhammad S.A.W ? bukan lagu but tarian dia yang macam sewel + sengal sikit tu , ye ke ? d'orang cakap lagutu masok berita n macam tu  lah diorang kata , MENGEJEK ! ish,ish , aku piki si Korea tu baik sangat , rupanya mengejek nabi yang buat tangan macam kat atas tu , nampak tak ? Huruf X . X menandakan tengkorang yang selalu kalau ada tulis DANGEROUS to , pastu gambar tengkorak hidup mulut ternganga sikit too ! HAHA . err -,-" apa lagi eakk ? Hmm , WEML  lah ! korang buat je apa yang korang suka kat blog aku . *apa yang ada kat blog aku sampai aku boleh izinkan korang niyy ? Hmm pape je laa . lagi sekali #Oppa gangnam Style !  
Bye~Bye~Bye~Bye~Bye~


♥ Older | Newer ❥
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...